Ikväll

Stugsista, Ska snart och jobba på Byscaya, jobbar fram till 5 sen ska jag ta mitt pick och pack till Jonte och Johanna och jag och Johanna ska färga håret och göra oss klara, sen bär de vidare till Jonny troligtvis på förfest..
Sedan efter de blir det stugsista med folket och jag hoppas de blir riktigt trevligt!
ha en trevlig dag allesammans :) puss

118100

Tror att nastrom.blogg.se är en söt och snäll tjej. Vi tror att hon gillar att fiska stövlar och att festa på balkonger.

hahahaha!!

27 Augusti

Idag har jag bokat körlekton, på Tisdag klockan halv 9 så bär de av !!
Se till att hålla er inomhus just då, ifall ni inte vill bli överkörda ;)
-
Nu sitter jag här hos Frida ML med hon och Olov och medan de sitter och nöter Gh och jag sitter vid datorn för att dom är tråga och osociala : ) , mamma oh pappa ska snart komma och hämta mig och då ska jag övningsköra hem, det blir nog bra.. Vill hem och göra bort min läxa, är fortfarande lite seg i hjärnan efter sommarlovet.
-
aja ska kila nu, återkommer senare
puss och kram till er alla

sorry i can´t be perfect

Mitt liv, Mina misstag, Mitt bekymmer..

Jag är inte världens bästa människa, häng inte upp er på det ni vet, jag klarar mig ur det här själv
Ensam är Stark

Fredag!

Mihii, på Fredag ska jag och Jossan ta hål i ögonbrynet, det ni =)
sen blire troligen tatuering snart åxå =)

iiiih,

Sitter nu hos Jonte och spela gh.. Funkar prima.. Senare vet jag väl inte rikigt vad som händer.. Något kan man ju hoppas på tycker jag =) .. Ha en bra Lördagkväll..

Imorgn åker jag till Arjeplooooog, kurrukvejk ! :*


mums

Vaknade idag av att Johanna och Hero kom och hälsa på, drog på mig morgonrocken och vi gick ut och lekte med hundarna ute på gården i nästan 2 timmar. Puss på Johanna =) Riktigt mysigt väder ute idag, varmt och skönt =)
Sen kom Jonte och hämta Johanna och Hero, så nu är jag kvar här och ska snart städa mitt rum som ser ut som ett råtthål... Känns jobbigt men sådant man måste ibland och det känns alltid skönt när det är över.
Ska diska och tvätta också, mamma tycker jag gör allt för lite hemma...

Hoojjjj

tjena!!

Idag har det varit en trevlig dag, har varit med Amanda hela dagen, vi for förbi Johanna och Jonte en sväng, och jag och Amanda gick ut med Hero en sväng, sen har vi bara suttit och chillat med Johanna, Jonte , Bubbe och Byttan,. Mycket trevligt :)
Nu sitter jag hemma hos Johanna och Jonte och spelar Guitar Hero, Ikväll ska vi ut  med allt Byskefolk och hitta på busigheter, det blir nog trevligt förhoppningsvis. Hero sitter för tillfället och tittar på mig och dreglar, han tycker nog att jag ser god ut =)))

Nä nu ska ajg gå och vara social med dom andra , vi hörs och ses =)
PUSSSSSSSSS

tankar

Känt någongång?

Allt du gör och säger uppfattas fel. Du är jobbig och alla stör sig på dig, vad du än gör. Frågar alla andra utom dig om du vill vara med. Hör av sig till dig när ingen annan kan. Vet att folk snackar skit bakom din rygg. Ser på de dåliga sidorna istället för de goda.

Hej och välkomna till livet!

!!

Fy vad det är härligt att vara ledig måste jag säga, saknar inte jobbet det miiiinsta! Det jag ska göra i morgon är chilla och bara njuuuta! seee uuuu!

omg

Vad händer med världen?

RSS 2.0