Måndag.

Idag fick vi sluta tidigt på apun, var riktigt sköönt.. Vi sluta vid halv 1 till och med =)
Efter det gick jag på stan med Jossan eftersom jag skulle ha körlektion klockan 10 över 2. Den gick fint och nu har jag bokat proven, men när det är en hemlis =)

Ikväll har jag varit med Lisa och vi gick ut och gick en sväng sen tänkte jag sova, men inte gick de, fick ett meddelande på mobilen och vips stod Jennifer, Jossan, Sandra och Jenny på min uppfart. Vi for ut en sväng och träffa Thim, Piggis , Stefan och Hood ... Sen körde vi i en snödriva sen hände inte så mycket mer och jag for hem och skulle sova, men det gick inte och nu sitter jag här och funderar om jag ska vara uppe hela natten. Man är ju typ pigg då.. Ska nog prata med min lilla Johan plutt en stund :) saknar han <3
Får se om jag svänger förbi Johanna en sväng i morgon, saknar henne.. var längesen jag var med hon nu , mitt fel men
. förhoppningsvis har jag mer tid nu framöver =)

Fredag

Sitter här och ska snart hoppa in i duschen, min mobil visade mig nyss ett sms från Lisa, hennes förslag var att dra en sväng till stan. Lät som en bra idé tycker jag, så jag hänger på.. Blir nog trevligt :)

Idag har jag hunnit med rätt mycket. Mamma väckte mig 9 i morse, då steg jag upp klädde på mig sen gick vi ut på en morgonpromenad med Strimma. Vi gick en tur till pirstugan och där tog vi ett break och lassade upp varm choklad och ostmackor på bordet. Det blev en god och frisk frukost.  
När jag kom hem var jag trött i benen så jag la mig och såg både twilight och camp rock, båda är ganska så bra.

Nä nu ska jag gå och duscha, sen draa mig mot skelleftestad!
hejs

inte nina själv som skrivit.

Ja eftersom inte nina själv kan uppdatera denna så måste jag väl göra det åt henne.
Vad hon gör nu vet jag faktiskt inte om jag ska vara ärlig.. men idag har hon så gått som hunnit med å duscha sedan suttit i telefonen med johan. Sen nu är de datorn som gäller för henne ett tag.

Förresten så har de kommit en fråga, kanske blir malå den 6-7-8 Februari, med Lisa, Linda och Linda No .. det blir nog kanonbra, snowboardåkning i sinne sen hallojståj på kvälllen de är najs,  :) !

sen ikväll har hon som rent ingenaning om vad som händer. Det blir nog inte mycket mer, kanske far ut och åker bil med dom vanliga eller så stannar hon väl hemma och ser på tv osv. Ja de får vi se.

Imorgon kommer hennes lilla johan till hon, efterlängtad är han då, de kan jag tro. (Jag vet ju själv hur det är;) )

nepp, mer har jag inte att komma med. tyvärr.
hon borde skriva lite oftare tycker jag !

PUSS !



Lisa och Nina
Vallsberget 07

RSS 2.0