Tänker fatta mig kort

Nu blir mitt hår Rött, behöver en förändring.. Inte säkert jag vågar mig ut i morgon dock.

Skitväder!!!!

Hur kul är det att vara ute idag då? Sitter hos mamma och pappa på lunch nu och vill inte gå ner till jobbet. Mina fötter var nyss alldeles dyngsura och skor måste jag låna av min 12 årige lillebror. Men ändå är dom 2 storlekar förstora. Det enda positiva är att vi städar Norra servicehuset så då slipper man vara ute i rusket. Men allt blir ändå så blött.. Allt man bär omkring på.Hoppas solen kikar fram lite senare.. Har hört att det ska bli sol i helgen och det skulle ju inte sitta helt fel! =)

Ska nog eventuellt in till Pitestad med Lisa på lördag och käka massa glass på Småstaden! Så då hoppas vi bara att solen skiner för fulla muggar! Det skulle göra allting helt perfectos!

Wierd

Var och fiskade i Finnträsket i Söndags, var alldeles spegelblankt. En gädda hade jag på men den slapp.. Syller på att det var Strimma som skrämde bort alla fiskarna eftersom hon höll på och plaskade i vattnet hela tiden och kom och la stenar och pinnar på fötterna.

Igår hände inte så mycket. Jobb dagen lång, Blev en runda runt byn med Emma och en massa disk sen festen i lördags. Sedan la jag mig i sängen och såg Morden i Midsomer. Resulterade i att jag somnade 12 och försovde mig imorse. Toppen toppen. Kom en minut försent. Vaknade vid 20 i 7. Tror jag låg ungefär på 150km/h..

Sitter just nu för tillfället hos mamma och pappa i Byske och ska strax bege mig ner på jobbet igen. Gymmet väntar sedan på jag och Emma innan jag far hem och lagar middag. Får se hur mycket till motivation man har idag. Blir nog även en långpromenad sen. Fläsket måste bort.. Byggde på dubbla lager under påsken. Så det är definitivt nödvändigt att hålla sig igång dagligen inför Beach 2011.. Nu kallar jobbet, se you lator gator!

Back on track.

Kom precis in efter en promenad. Det var jättehärligt ute! Bänkade mig precis framför Lyxfällan.. Snacka vilka jävla idioter det finns i denna värld alltså. Herregud..

Har varit en fullspäckad dag på jobbet, så dagen har ändå gått skapligt fort..

Den 12:e Juni ska eventuellt jag och Sofie till Skellefteås hundkapplöpningsbana och prov kapplöpa med Doris och Kaylize. Ska bli spännande..


Tankspridda diskussioner

Lagomt sliten efter gårdagen som var helt toppen! Förfest hos oss sedan for jag, Mia, Johan, Jimmy och Peter in mot staden. Vi mötte upp Enberg på Seveneleven och cruisade i hans cadillac. Sedan for vi på Kalles.. Var jättemycket folk, men inte så konstigt eftersom det var cruising.. Det var jätteroligt. Kvällen avslutades med käk på sunes tillsammans med sällskapet. Mia fick sova med oss i sängen i natt.. Jag låg i skarven och höll på trilla ner mellan sängarna. Stackars lilla Mia vågade inte sova själv för att hon var rädd för spöken. Vaknade typ 08.00 i morse. Tror jag och Mia steg upp typ 9. Så vi for ner på Ica och köpte Brunch. Myste med kattungarna en sväng innan vi for hem och käka. Blev en trevlig dag misnt sagt. Trots baksmällan.

Just för tillfället ser vi på Beck, har precis kommit hem från Enberg där vi firat 25 åringen och käkat tårta. Blev massa prat om koncentrationsläger och slutade med att vi satt och kollade på filmer från Kenobyl. (Ghost town).. Huvva så heemskt, kommer få mardrömmar. Man tror inte sådant kan hända men fy fan vilken värld vi lever i.. Nä nu är det dags att packa ihop sig och krypa ner i kojan. Ska trotsallt upp tidigt och jobba i morgon. Nya ansikten på jobbet i morgon dessutom. Som ska blir roligt att sätta skräcken i, haha. Nä så dumma ska vi icket vara. Vi som är så vänliga och lojala. Nä som sagt, dags att gå. Sovgott kära vänner!

Onsdag

Kom precis innanför dörren.. Dagen började med jobb 7-16. Enormt mycket att göra, tar aldrig slut! Sedan tog jag mina hundar och mötte upp Sofie Furberg med Kaylee och Chica. Sedan kom även Sofia Kesti med sina pudlisar Ronja och Choice. Hann bara hem till morsfars innan Jossa Lilja ringde och ville ha en middagsdejt. Drog med mig Lisa Hå till Stengården också. Åt Kebabtallrik, var mumsigt värre. Håller dock på att spricka tror jag. Nu ska jag tydligen räfsa och det kändes ju väldigt peppande. Nä dags att dra, snart slut ström i datorn så vill få inlägget färdigt. Tjoohej

RSS 2.0