En mörk värld

Har varit duktig med träningen idag, 1 timme ridning, 1 timme gym, 1 timme promenad! Sen år jag coh LIsa en nyttig middag. Grillad kycklingfilé, grillade majskolvar och frukt. Det var så gott!! =) Sitter nu och ser på tv litegrann, blir nog tidig kväll efter lyxfällan. Ska upp och jobba 07.00 i morgon. Men Johan ska typ upp samtidigt så det ska nog gå bra! Hoppas på snö snart så allt slipper vara så grått och trist!




!

Hurra för mig jag fyller 21 år idag!!!
Känner mig dock inte en dag äldre, såg då likadan ut i spegeln i morse förutom en stor finne under läppen, Jippii.



Slänger in en oerhört vacker bild ;)




Jag är så glad!

Idag har jag fått mycket gjort. Började med att jag cyklade ner på Shell en sväng för att handla lite inför baket.. Hade glömt diverse ingredienser. Här sitter jag nu och har hunnit baka bullar, 2 smörgåstårtor, diskat emellan och lagat middag. Nu bara disken kvar. Känner jag ändå fått mycket gjort. Nu hoppas jag då bara för allt i välden att allt smakar bra. Bullarna har jag inte hunnit tjuvsmaka ännu och tårtorna vill jag inte förstöra genom att smyg ta en bit. Blir helt enkelt bara att vänta och hoppas. Men det borde gå bra, har bakat den tårtan förr och då vart den ljuvlig!



Räkor och Lax



Hamburgerkött och kräftstjärtar




och slutligen mina Vaniljbullar!


Att toffla för sin pojkvän är det värsta jag vet.

Har precis varit på en långpromenad med Doris, fick sån himla lust att leta nya stigar och hittade en jättefin, Men följde den bara åt ena hållet så resten får vi ta en annan dag! Slutade med att vi var ute i mer än 2 timmar. Oerhört skönt var det. Blev väl en genomsnittlig promenad på ungefär en mil.
-
Tänk om jag bara skulle vara med Johan hela tiden, eller när man är med andra bara sitta och hålla på med honom.. Då tror jag inte jag skulle ha någon vän att umgås med, det västa som finns är att umgås med ett par som bara håller på med varandra. Tänk om det skulle ta slut, vem skulle man då ha kvar?... Fast jag skulle ändå inte ha en aning om du skulle flytta till andra sidan jorden. Jag skulle isf fått veta det på annat håll.







Lisa Hunesjö instämmer.






Kalla det vad du vill

Idag har ändå varit en riktigt bra dag, först en långpromenad på morgon med Doris sen till Skellefteå och gjort ärenden med Lisa och käkat korv på Maxi, sedan hem och äta wok hos Johans föräldrar. Gud så smaskigt!! Johan är dock lite hängig, gick och la sig klockan 7 men har stigit upp nu och ser lite piggare ut. Man kan ju hoppas det inte är något som håller i sig och att jag klarar mig undan. Men jag brukar oturligt nog åka på dunderförkylning på hösten. Iomed att Johan var krasslig så kunde inte Lisa komma heller eftersom hon har dåligt immunfösvar och är väldigt känslig mot baciller. Förstår att hon stannade hemma för förkylning är ingen kul grej, inte värt att ta risken.. Men vi har umgåtts ändå via telefonlinjen. Trevligt var det! hehe. I morgon kommer Mia och hälsar på mej och det ser jag framemot!! Blir ta lite kort med hennes systemkamera, grilla och dricka ett glas vin eller 2. Kommer nog bli super! Alltså seriöst, Idol, True Talent, The Voice Sverige, Drömmen om ett barn, livet på BB, unga mödrar alltså snälla kan ni sluuuuutaaaaaa... ÄR sjukt less på alla jävla sångprogram, det är enooormt uttjatat!! Samma sak med alla jävla förlossningsprogram, vem sjutton vill sitta och se på när man krystar ut en unge? Gud aldrig jag skulle ställa upp på det i tv, aldrig. Förstår inte ens varför man sänder sånt i tv, man mår ju bara illa. Sånt där kan väl varje familj hålla för sig själv och minnas och tänka på, men varför visa det för 9 miljoner människor förstår jag verkligen inte.. Tycker bara att allt börjar bli för mycket, allt ska upprepas, tjatas ut och göras i hundraelva säsonger.


Saknar dig lilla blå.

Lite av resan








Kwaassi

Eftermiddagen och kvällen har spenderats i Fällfors och på Travet. Dags för Bajens andra provlopp, vilket gick galant. Stackars Mia alldeles förstörd över att selen var helt knäpp, tacka vetja för att jag råkade vända den bak och fram, mohaha.. Lite upphetsad blev hon allt när ingenting stämde.. Sen trodde hon att hon skulle köra över någon och att allt skulle gå skitdåligt, vilket var totalt fel för det gick galant och han hamna på andra plats.

Nu är jag då hemma tillslut, har just klämt lite ravioli, var sjukt hungrig.. I morgon blir det packa inför Barca resan sen åka ner en sväng till Skell med mamma och försöka hitta något fint att ha på sig på semestern. Längtar till Fredag!! I November ska Mia till Thailand och jag har lovat att vara häst/hundvakt, tror det kommer bli svinkuul. Doris lär väl bli överlycklig att ha Tosca som inneboende i 2 veckor.


Ingen kickar fotboll som jag

Snälla yttra dig inte, känner jag dig eller?
-
Har tränat med Lisa idag på badhuset i Byske, sen blev det en långprommis med hundarna.. Nu en gainomax, en banan och 2 mandariner senare är jag hemma och väntar på att Johan ska komma hem så vikan fara och titta på en kamin.. Vilken lycka med en kamin, då kan jag grilla korv inne.

En bra dag helt enkelt!







Tack för denna dag mina kära vän, men det är definitivt inte den sista!

I like it

Tack snälla ni för en superduper kväll! Måste göras om!!








Sweeeeeet.

RSS 2.0