Hockeyhund

Hemma igen efter promenaden.. Vi gick förbi hockeybanan, vad tror ni Strimma hittar en meter ner i en snödriva? Jo en puck. Den typ 30:onde hon släpat hem. Hon hittar en varendaste gång man går förbi hockeyplanen. Hon måste ha en näsa för puckar eftersom den ligger begravd typ en meter ner i snön och man ser henne knappt när hon gräver en jättegrop för att komma åt pucken där nere . Sjuk hund.


Puckohunden i egen hög person! haha

Onsdag

Har varit med Amanda hela dagen , var riktigt riktigt härligt att få prata och umgås med henne igen. Har verkligen saknat henne! Vi gick och tog en fika i småstaden på Café röda lyktan sen gick vi i affärer och slutligen fick jag se deras fina lägenhet. Var en riktigt trevlig dag. Sen svängde jag in i Jävre på hemvägen och kollade till huset sen for hem till svärmor och svärfar och drack kaffe och åt kakor. Inte illa. Gaston var alldeles nipprig och sprang runt och klöste på tapeterna. Tror han har för lite att göra på dagarna. haha!
-
Nä nu ska jag ut och gå med Strimma som följer efter mig som en svans nu.. Märks att jag bara hann ut med henne en liten sväng i morse. Tror jag ska passa på att gå förbi postlådan och skicka iväg min adressändring och brevet till skatteverket.. Känner mig väldigt duktig och livet kan nog inte bli så mycket bättre än det är just nu! Tjohej alla puss!



Världens bästa dag!

Jag är husägare!! Eller inte bara jag, Johan också förstås! Det är toppen! Eller har väl som inte hunnit känna efter ännu och är förstås massa mycket fattigare! men bra känns de vill jag lova! Vi ska börja måla i morgon!
-
Du anar inte hur fantastiskt det är att du vill prata med mig, det känns helt underbart! Har verkligen saknat det.. Jag förstår dig till 100 % på allt du sagt och tar verkligen till mig det också.. Saknar dig massooorrrrrrrrrrr!!! Tack för att du ger mig en chans.. Trodde verkligen inte du skulle göra det. tack

Tisdag

Kom just in efter en promenad med Strimma ute i det snöiga vädret.. Jag tycker det räcker med snö nu, jag fick plumsa på gångvägarna. Sen får man massa snö i skorna, även om dom har skapligt höga skaft.. Blir nog till att skaffa sånadär gummistroppar som småbarn har fastsydda i overallen.. Nu är det bara vänta på att Johan ska hämta mig. Vi ska på Byske Möbler och kolla på en tv hylla jag hittade igår, skitfin! Kostade 1990:- eftersom den var lite trasig, men det syntes i princip ingenting, gissar på att det är bra kvalité eftersom den tidigare kostat 5700:- . Sen bär det av till Jävre eftersom vi måste få bord och stolar klart så fort som möjligt.. Fix med stolarna även i morgon sen på torsdag ska jag inskolas på ett korttids till som heter Solrosen. Så då blir det jobb mellan 14-21.
Sen på Fredag så bär det av mot Tjappsåive, längtar!










Kåbdalis -10
underbart



då var det bestämt...

Den 12 Februari skrivs köpet och vi får nycklarna.. Det känns helt overkligt! Hittade 2 mkt fina soffor idag på Byskemöbler. Sen även en tv bänk, ska dit i morgon med Johan och kolla vad han säger! Just nu kan det inte kännas så mycket bättre tror jag! Blir Jävre i morgon, Ska måla klart stolarna.. Sen ska jag på inskolning på solrosen på Torsdag.. I helgen ska vi åka rälsbuss till Jokkmokksmarknan. Sen kommer nog Anneli och Mika till Tjapps och hälsar på. Blir nog riktigt trevligt tror jag. Vi ses snart kära du! xoxo N

RSS 2.0