Smask!

Mackisar och körv till middag, myst med misseungarna en stund och nu det bästa av allt.. Jordgubbar och grädde!♥

Påsk

Hemkommen från en fantastisk helg i Tjapps.. Har varit väldigt väldigt roligt. Vädret har varit helt kanon och fisken har nappat som satan. Men nu är vi tillbaka till verkligheten och jobbet väntar i morgon.. Känns väl ändå OK. Pengar är lixom ok. Det blir ju ändå en kortvecka. Dessutom är det valborgs i helgen och fest. Det händer saker hela tiden nu alltså. Haha.. Blev överlycklig när jag kom hem och snön var borta och man kan vara ute utan jacka! så himmelskt! Nä nu ska jag se lite tv, duscha och se film.. Tjoheejj!!

Skogsmulle

Jobbat hela dagen lång, massor att göra. Blir att städa strandvillor i morgon! Sedan blev det ett joggingpass med Lisa och vovven Sally och kan säga att jag inte trodde jag skulle orka. Men det gjorde jag, Så hon kanske låter mig följa någon mer gång. Om jag har tur!! Lånade vågen hos mamma och pappa, 3 kg mindre Nina på en månad. Inte så pjåkigt. Dagens middag blev Citronmarinerad laxfilé med mandelpotatis och dillsås. Smaskigt värre! Just för tillfället står Johan och gräddar våfflor till kvällsfika, vilken karl jag har. Dock vill jag icket ha någon. Jag går på diet och äter inte efter 20.00..

Nä snart väntar sängen, upp och jobba 07.00 i morgon som vanligt. Tjingeling!

Mosbricka.

Alltså Jennie i Svergies mästerkock, hon är ju helt störd. Snackar bara massa skit och ska tala om för andra hela tiden hur dom ska göra. Vill bara ge hon ett skott i pannan! Vilken idiooot! Dagen har bestått av jobb,gym och slappande i soffan. Känner mig sjukt trött. Får tack och lov sovmorgon i morgon. Börjar inte förrän kvart i 9. Sköönt! Men ska nog ändå ut och gå innan.. Så det blir nog inte så mycket till sovmorgon.. I morgon ska vi på föreläsning och minimässa. Inte hemma förns efter middan. Så det blir en långdag. Dags att sticka!!!!

Kontorsnisse

Idag har vi hållt Elin sällskap i repan. Är så sjukt mycket vi har att göra! Igår gjorde vi en glassmaskins rengöringsmanual med bilder och hela köret så nu hoppas vi att ingen ringer i panik till jag eller Lisa när det är dags för rengöring. Vi har även beställt in massa skurmedel och grejor så det finns när säsongsarbetarna börjar. Samt skrivit en lista till övrig städpersonal med produktnummer. Vi vill komma igång så fort som möjligt istället för att det ska vara oklart och en massa förvirrade frågor. Lisa fick även sin Filéo och jag är sjukt avis, jag själv fick nöja mig med plättar.

Börjar 07.00 i morgon. Jag och Elin ska städa upp konferensen inför personalmötet i morgon. Ser hockey nu och det är jävulst spännande så borde egentligen inte sitta här och häcka. Men blir så himla nervös så törs inte titta riktigt alla gånger.. 1-1 står det nu. Sen är det bara krypa ner i kojan.


Torsdag

Sitter nu hos morsfars på lunch. Börjar snart om igen. ringt Piteå idag och fått besked om att jag börjar 21 Juni och att juag eventuellt också kanske får möjlighet att jobba under vintern.. Känns toppen bra! Hoppas på det bästa nudå!!! Nä nu måste jag dra... Tjing

I min rosa helikopter

Jobbat och träna idag. Johan börjat på sitt nya jobb och Lillgumman fick vara hemma i 9 timmar själv. Hon var superduktig! Hade nu tänkt laga middag. Men frågan är vad? Ingen fantasi allss!!!! Nu har det dessutom börjat ringa telefonförsäljare till våran jävla hemtelefon. Får fan lust att slita ut sladden. Nä ner i frysen och leta käk, tjoflöjt!

Jävla SAIK

Känner mig som värsta Wannabe bloggaren när jag skriver såhär men : Jag har inte bloggat på ett tag eftersom att jag jobbar för fullt och är helt slut när jag kommer hem. Då vet ni det..


Jobbat på hela dagen lång, började med att fortsätta på mina jävla gardiner. Gick väl sådär. Lyckades få blodsockerfall 2 gånger. Men blev sen bättre efter att jag ätit frukost på 9 fikat. Kan fan inte göra ett skit utan att få blodsockerfall när jag icket har ätit. Skitjobbigt. Efter lunch kom Lisa och vi fortsatta med uppstädning av strandvillorna. Så vi har att göra kan jag lova! Just nu sneglar jag lite på Aik- färjestad men blir endast irriterad för att det går förbannat värdelöst.. Ska se Ett hus fullt av hundar nu, sen blir det en promenad med Johan och Dorran sedan dags för sängen. Klockan ringer 05.20 i morrn!

RSS 2.0