Måndag

Hemkommen från en 12 000 stegs promenad. Gick en ny väg idag och den var toppen bra! Har varit sol och + 7 grader i solen. Helt fantastiskt. Nu börjar det närma sig middagsdags, Vad skulle man ha kokat ihop idag då. Har typ helt tomt i kylen..

Det är dags för fredagsmyyyss

Lagt in räkningar, diskat, packat.
Nu ska vi käka pizza innan vi drar till Tjapps. Blir köra spår i helgen för hela slanten. Ska bli kul!

Btw, intervjun igår gick bra, men kände mig själv inte så peppad eftersom jag tycker de fuskar med bestämmelserna. Bla. lät de 17 åringar servera alkohol och jobba nätter, sen kommer juni och augusti bara innebära ca. 70% jobb. Jag behöver mer än så. Men jaja, sånt är livet. Jag kommer nog förmodligen inte ta det om de vill ha mig.

Dags att börja dra. Chao.


Godmorgon

Sitter och ser på tv, ska snart in till stan en sväng hade jag tänkt. Måste skriva under några papper och göra lite ärenden, hoppas då för allt i världen jag inte får en ispropp. Det vore inte så roligt. Men som tur är har Johan en flaska T-röd han fick av pappsen i julklapp som skämt eftersom vi ofta måste ge bilen en sup. Men anändbar var den ändå.

Sitter och gruvar mig inför i morgon. Är väldigt nervös. Hoppas på det bästa.. Ikväll ska jag till Hortlax och hämta hem min kära. Ska bli härligt att ha honom hemma hos mig igen. Saknar honom.



Sådär på kvällskvisten

Surströmming till middag, kan säga att det satt förbannat fint! Ser nu Sofias änglar och ska snart ner i källarn och ta reda på tvätten.. Måste ju få det fint till i morgon då min käre karl kommer hem. Ensamt utan honom.

lovely

Hade helt sjukt svårt att somna igår. Det kändes som det kröp i benen. jätte obehagligt. Sen vaknar jag klockan Nio(?!). Det var likabra stiga upp, då kanske man är trött och somnar ikväll.. funderar på fara ut och springa en sväng. Skulle verkligen behöva det.

Satt och fundera för ett tag sedan hur det kan komma sig att folk tror på gud. Det är egentligen ganska scary att det finns en sådan orimlig tro. Vem är det som hittat på den historien. Skrämmande så hemskt många tror samma sak. Känns ju inte direkt möjligt någon kan gå på vattnet och liknande. dags att dra. emma is here!

TJO

När solen tittar fram..

Dagen började med en entimmes promenix runt byn med Emma, sedan blev det tjejlunch och spel resten av dagen. Till middag blev det spaghetti och tomatsås. Myst framför tvn med Doris, halv åtta hos mig, familjen annorlunda. Sen tog vi en paus och gick en timmes promenad för att sedan bänka mig framför Bigbrother. NU är det defintivit dags för att göra kväll.. Godnatt gott folk!




Världens snyggaste bild, på snyggaste tjejen!!!


...

Fyfaaan vad less jag är!!!!!!!

2008

Satt och hade jävligt tråkigt och började ist läsa de första inläggen på den här bloggen. Började komma ihåg massor av saker ja helt glömt bort! haha fan vad roligt och jävlar vad kommentarer jag hade, Läs och återupplev gamla minnen mina kära vänner!


Promenad i kylan.








Sviiiiin

Fyfan vad kallt. Blir nog hålla sig inne idag. Stackars jyckarna. Men fårse om jag kanske möjligen törs mig ut en sväng lite senare. Just nu väntar jag besök av Sophie. Najs! Ska dra. Tjohej!

istid

Det är svinigt jävla kallt ute, och nej det blir inte varmare för att jag klagar.. Men jag klagar iaf. Ska snart till Östanbäck och lämna ett badkar till Roland så kossorna har något att dricka ur i sommar. Men Johan sover, sätter mig och ser vem vet mest med mamma ist.

omvända problem

Har sökt en utbildning jag hoppas jag kommer in på. Dessutom så sökte jag ett jobb idag som jag är väldigt förhoppningsfull till. Sen intevju då den 24e.. Tänk om allt går vägen då, vad ska jag då välja? hm, svårt.

Ullared sista säsongen, sista chansen

Har precis städat klart hela huset, kan säga att det behövdes, det var saker överallt! men nu är det fint! Ska försöka ta mig ut en sväng med hunden i kylan. Det borde gå bra, har pratat med lilla Lisa i typ några  timmar i telefon. Saknar henne massoooorr!!!!!!!!!! Men hon kommer i sommar! väldigt bra! ska gåå nuuuuuuu.  hejdå


Hockeymatch

Sitter för tillfället hos morsfars hemma i Byske. Har varit och sett Willes match mot Norsjö. Det blev oavgjort med 4-4.. Så dom var duktiga! Doris var då väldigt nöjd, massor av barn lekte med hon och Strimma hela matchen, bra hon får träna att avar med barn. Igår var vi i Boden och köpte en kyl, spis, diskmaskin och fläkt. Är sjukt peppad på installera in allting i köket. Det kommer bli superfint! Är väldigt less på vår usla spis med 3 fungerande plattor och usel effekt, att handdiska all disk, en minimal kyl där man inte rymmer någonting och en fläkt som lever om så fruktansvärt när den är igång att man inte vill ha igång den över huvudtaget. Så tror det kommer bli superbra! Vi köpte också ett par nya vinterdäck till släpen så att vi tryggt och säkert ska kunna transportera skotrarna. Innan hade vi ett vinterdäck och ett sommardäck på släpet eftersom att ena vinterdäcket hade exploderat. Tror de gamla däcken var från typ 87 eller något. Så det behövdes verkligen.
Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer, blir väl hem om ett tag och käka någon typ av middag sen får vi se om det blir att dricka lite grogg ikväll eller liknande. Något lär vi ju garanterat hitta på. Mamma fick just för sig hon skulle måla om huset svart, men jag tror det skulle kunna bli riktigt snyggt! Svarta hus är riktigt fint faktiskt, tro det eller ej. Speciellt om du köper massa fasadbelysningar och avlånga fönster. Blir lite mer liv och volym i det hela.
Nejnej, nu ska jag lägga av. Dags att dra, Vi ses!

Fantasilöst, oja!

 
Jag heter: Nina
Jag vill: Njuta
Jag har:Nageltrång
Jag är rädd för: Narkoman 
Jag är inte: Negativ
Jag sjunger: Någorlunda
Jag är: Norrlänning
Ett djur jag påminner om:Nyckelpiga
Jag älskar: Nyårs
Inte lätt komma på många ord på N.

baka baka liten kaka



Ska baka semlor idag till Johan, själv hatar jag semlor. Tycker de är alldeles för sliskigt. Men det är roligt att baka dem så han lär nog bli glad, för Semlor är det bästa han vet!


Grejt!

wiee, ska på anställningintevju den 24/2. Peppad till 1000!!!!!!!!!!

Blää

Helvetet har drabbat mig, Magsjuka (skitsjukan) har drabbat mig.. Tror även jag har feber, känner mig väldigt krasslig och mat är inte ens att tala om. Ska lägga mig och tycka synd om mig själv.

Helgen

Hemma efter en toppenhelg!
Vi kom till Tjapps tordagkväll, då vi bara tog det lugnt.. Åt lite mat och såg på tv, blev en tidig kväll vid 23.00.

Steg upp Fredagmorgon klockan 09.30 ungefär, Klädde på oss och följde Farfar och Farmor till A-jaur. Var förbi Henny & Jocke och kollade på renoveringen, fikade lite sen drog jag och Johan ut på stan medans farmor & farfar skulle handla mat. Johan hittade ett par kanonfina jeans på lindqvist, men kostade dock 800 spänn, men jag tror han kommer använda em flitigt så det var nog bergis värt det ändå. Sedan blev det lite skoter, lax och potatis till middag! Mums! Sedan kom även mamma, pappa och resten av familjen.

Lördag morgon står vi alla 7 nere på stationen i Tjappsåive och väntar på rälsbussen. 2,5 timmar senare är vi framme i Jokkmokk, vi gick en sväng på marknan sedan gick vi hem till Siv ovh Madde, där käkade vi Rom mackor drack sprit och umgicks med massa folk, var jättetrevligt! Vid 2 blev den renrejset en sväng sedan handlade vi på marknaden.
Det ble lite olika men Johan köpte en stor varm lurvig mössa av vit räv, ett obehandlat renskinn sen köpte vi torrkött, souvaskebab och jag fick ett fleceunderställ av mamma och ett par strumpor. Blev en mycket lyckad dag och alla var väldigt trötta klockan 17.00 när rälsbussen skulle rulla hemåt. Jag somnade halv 10 på kvällen, var helt slut.

Sov då hela vägen till abborträsk när vi for hem, var fortfarande sjukt trött. Nu är vi iaf hemma och det känns jätteskönt, har precis duschat och vi ska snart till Ingrid och Tage och äta middag. Sedan blir det snask, film och mys med Johan, blir ett bra avslut på helgen. Vi ses!

slut med blida, mera snö

Inne efter en härlig 2 timmarspromenad ute i snöyran. Tror hundarna gillar att vara ute med mig. Men självklart glömde jag stegräknaren hemma, gud förbannat.. Ikväll ska vi fara till Tjapps och ladda upp inför lördagens heldag på jokkmokks maknad. Så därför håller jag nu på packa väskorna. Gillar dock inte riktigt att det snöar, undrar hur mycket vi kommer få skotta när vi kommer hem. Aja, det blir ett senare problem. Ska införskaffa mig en badrumsvåg så jag kan kolla om mina promenader ger resultat. Just nu vet jag inte ens vad jag väger, fast det kan ju vara positivt också, då behöver jag inte må dåligt om jag går upp eftersom jag ändå inte märker något. haha. Nä nu ska jag sticka, hejdå


RSS 2.0