Tillbaka på banan.

Kan lova att jag kommer ha mycket träningsvärk i morgon efter en timmes gym idag. Är inte direkt i form så det kommer garanterat kännas ordentligt! Men det är skönt när det gör ont! Då känner man att man gjort någonting vettigt.. Nu ska jag fortsätta se kniven mot strupen. Sedan blir det en tidig kväll. Jobb i morgon.

Torsdag

Det värsta som finns är personer som tror de vet bäst om allting och ska berätta för allt och alla hur saker och ting ska vara. Men i verkligheten så har just den personen som ska visa sig bäst, minst kunskap. Sjukt irriterande!
-
Inväntar min familj som ska komma hit och käka middag, grillat står på menyn, sedan blir det hockey.
Kommer bli kanon!


Kalla det vad du vill

Det bränner verkligen i mitt fejs, tror solen börjar ta rätt rejält nu!
Johan är ute och går med hundarna och jag vilar mig, känner mig jättetrött efter alla tidiga mornar. Åter till jobbet imorgon igen. Men det blir toppen!

Sol, vind och vatten

Var på intervju i morse. Kändes riktigt bra det där jobbet! Sedan har jag jobbat för fullt hela dagen.. Lagat middag, varit snorig och jävlig hela dagen och kom precis in efter en promenad med Johan och Doris så nu är det soffläge resten av kvällen. Har jag förtjänat!

Great

Alltså telefonförsäljare som ringer på en Söndag och ska sälja fiskleverolja........... Gud förbannat!!!

härliga lördag

Uppstigen och trött.. Festa hos emma och jimmy igår. Vaknade klockan 7 på morgon mellan emma och jimmy i sängen?!?! med handduk direkt från bastun.  Wtf. Jag som bara skulle vila. Johan hade sovit lika gott i soffan han. Jaja, så kan det gå! haha Stackars hundstackare som var hemma själv i 10 timmar. Hon låg och mös i sängen när vi kom hem i morse.

Nu är tiden inne

Just sett BB, egentligen jobbigt program.. Men sjukhusgrejen var fan rolig! Gillar att se folk äta massa snusk, som typ i Fear factor. Nu äre bara upp och göra kväll gott folk. Gonatt!

Symaskin

Hemkommen från en 6 timmars arbetsdag, känns bra med lite cash. Fick blodpudding och souvas till lunch och fiskgratäng till middag. Gud så gött! Hann sy alla gardiner till en stuga idag, bara 11 stugor kvar, med 3 fönster i varje ;).. Känner hus halsen börjar krångla, inte kul! Vill absolut inte bli sjuk. Men detta är nog bara början. Nu ska jag fortsätta se lyxfällan. I morrn ska jag besikta bilen.. Hoppas på det bästa nu bara..

Dusch och fluff

Haha höll nyss på dö när mamma berättade om det senaste de ska bygga på campingen, ett hunddusch rum och ett fluff rum med hårttorkar där du kan fluffa upp din hund. Samt kanske en agilitybana. Det var ju klockrent! Dock har jag ju ingen hund som riktigt kan fluffas upp. Det skulle vara Strimma isf. Men ballt kommer det garanterat bli!

lagom i tid

åh, ser ut som jag får sitta själv på valborgs, Någon som vill ferra med mig ? :D

Onsdag

Ringde en telefonförsäljare nyss, vad vill han då? Inte vill jag ha nån jävla krillolja. Hatar telefonförsäljare! Borde förbjudas!

Intervju på Måndag, 08.00
på Norra Stenarmen, hmm... Känner hur mycket jag kommer köra vilse.

Toppenhärligt ute, blåser varmluft. Om man blundar känns det som sommarn på stranden.
Stryker promenixen på listan nu, sweet!

Tisdag

Såg just Ett hus fullt av hundar, superbra program ju. Vill bara ta hem allihopa, väldigt bra för de som är osäker på vilken ras/storlek/ temperament de vill ha på sin förstahund.



Hänt i veckan:

Måndag: Promenix
Tisdag: Anställningsintervju, PiteHavsbad
Onsdag: Promenix
Torsdag: Sy gardiner till campingen
Fredag: Besiktning av Opeln
Lördag: Föräldramiddag i Fällfors med mammsen.
Söndag: Chilldag


Förvirrad till tusen

Fick jobbet på PiteHavsbad och ska nog isf jobba i utomhusgolfen, café/bar. Får se. Har sån beslutsångest att jag håller på dö. Ska även höra av sig från personligassistent jobbet om intervju där så det är ju också osett. Vad ska jag ta mig till.. Åh det är skitsvårt. Blir att börja i Byske på Torsdag med att sy gardiner till stugorna. Sen blir det jobb där April, Maj än så länge. Så mycket vet jag nu.

mot pitestad.

Steg precis upp, gick väldigt tungt. Har blivit väldigt tidiga mornar i Tjapps. Ska snart packa mig iväg till stan. Blir att fara en sväng på djuraffärn och på AF och lämna in den näst sista aktivitetsstödslappen. Fasen vad skönt att slippa den sen. Längar tills jag börjar jobba. Känner mig gode less på gå hemma. Intervju i morgon halv 12 på Pite Havsbad och får även veta om jag ska på intevju på ett personlig assistent jobb i morgon. Shit vad nervös jag är. Hoppas på det bästa. Nu ska jag dra minsann. Hejdå! :)

Hemma igen

Hemkommen från en underbar helg med massor av sol, skoterkörning och annat smått och gott.. Känner riktigt att det bränner i ansiktet eftersom att solen legat på så pass. Ätit massa gómat, och bara njutit. Är verkligen skönt att komma bort ibland. Just nu för tillfället är Enberg på besök och vi ska väl snart laga till någonj typ av middag. Lägger ut lite bilder på snyggvovvarna, som togs i helgen.









Medans snön ligger kvar på marken.

Tisdag var en bra dag, red för första gången på väldigt väldigt länge. Det gick bra och jag satt kvar. Galopperade till och med. Sen blev det färgning och klippning av mitt hår. Blev nöjd, var jätteskönt att bli av med massa äckligt nött hår. Sen fick Doris busa med Tosca, Vizzla och Bejliz. Det var väldigt full fart och hon sov sedan hela vägen hem.

Just nu har jag och Doris varit på en promenad, med snöbolls och pinnkastning. Väldigt nöjd blev hon och sover nu som en stock. Jag håller på att packa inför helgen i Tjapps. Känns jätteskönt att få fara upp i helgen. Måste passa på så länge snön ligger på marken. Johan har tagit ledigt Fredag så det blir en långhelg. Nä nu ska jag fortsätta med pick och pack. Dags att dra. Tjolahopp.


Latast i världen.

Blir väl slänga ihop någon typ av lunch nu, sedan ut och motionera! Funderar på göra upp ett träningsprogram.. Satt och såg på bilder från sommaren 06. Har lagt på mig aningen med fett sen dess.. Nu börjar det på allvar!

någon som orkar komma och laga middag till oss?

Nu har jag helt ny stajl och färg på mitt hår. Blev mycket nöjd! Blev lunch nere på fältet och sedan en ridtur för typ första gången på ett år, men det gick bra. Jag satt kvar! Kom precis hem till Jivver och ska nu slå mig ner och se på lyxfällan tillsammans med Johan och hundjäveln.. Byebye

Längtar till Valborgs.

Har precis varit ute och cyklat. Fan vad roligt det var! Ska snart packa mig iväg på ett möte. Känner mig fruktansvärt opeppad. Men förhoppningsvis går det fort. Hoppas jag då iaf. Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer, blir nog kanske tv-mys med älsklingen. Är så sjukt pepppad på få klart i huset. Så man verkligen får känna att man äntligen är KLAR! Har redan mina planer!! Dags att dra. Chao!


Kan inte snön smälta bort från vägarna

Jag vill cyklaaa! Men cyklar jag nu så slår jag väl ihjäl mig.. Längtar så sjukt mycket, men om denna värmen fortsätter hålla i sig så är det nog inte jättelänge kvar tills det går. Fick ett gode bra besked idag. Som jag sen ska tala om när jag vet mer. Lägger ist in en bild från igår!


!!!!

Hittade min mp3 i en låda och nu laddar jag den för fullt! Ska bli sjukt roligt att se vad jag har för låtar på den! Är skitglad, suger gå ut och gå utan musik, men nu är promenaderna räddade. Wiiee

Sweet.

Lagt in räkningar, hade tänkt försöka få undan disken nu, sedan blir det gå en sväng med hunden och efter det in mot stan på möte, life sucks. Känner mig verkligen inte peppad alls. Men sånt är livet och blir dock inte bättre av att man går och gnäller. Men gnälla är jag bra på..


Hade en mycket trevlig kväll igår, med spel, ps2, Grillat och massa godis. Måste definitivt göras om! Dags för mig att ta tag i hushållsarbetet, Inte sitta här och slappa inte. VILL HA SOMMAR!!!! Vill bada, fiska, promenera, sola, njuta av sommaren!

Hejdå.




Sommar vid Byskeälv.

RSS 2.0