Granjakt

haft besök av Lisa idag en stund, drack kaffe och hade det trevligt. kul! Sen blev det granjakt med Doris och har fortfarande en favvo. Men tror tammesjutton att den kommer bli för kort. Dessutom är den typ mittemellan 2 gårdar och att det bara är 2 st på gälan så man märker direkt om en är borta. Men vill inte någon annan ska ta den så jag måste nästan. Har ev. 2 andra om it annat. Nu är jag då hemma och har precis diskat klart. Väntar nu på att klockan ska bli 5 så jag kan gå mot Johans föräldrar, då blir det att beställa pizza och hare gött. I morgon kommer nog min familj hit och då drar vi kanske in tiill pite en sväng och kollar på nå julklappar. Sen på kvällen så blir det lite drickande hos Lisa och Calle, middag på challenge med Korpen och sedan stanna kvar på nattklubben. Trevligt trevligt!


Här händer det grejer

Sara och Lisa hälsa på i Fredags, eller hos Jimmy närmare bestämt. Var superdupertrevligt!!Gått en härlig promenad idag med Johans mamma, vi var ute i nästan 2 timmar. Hittat en julgran har jag också gjort. Den ska jag ta och sno någon dag. Lisa min vän har flyttat in i sin lägga och Mia har kommit hem från Thailand. Nu väntar Beck och smörgåsar med min karl!

Fredag

Idag blev det en lugn sväng, det har verkligen frysit på ordentligt nu. Men han blev ändå rätt trött för han takta typ hela vägen och tvingades gå i form och var lite motsträvig så det var lite svett under sadeln ändå. Märks han har stått ute mycket. Har fått massor med vinterpäls. Så det är ju toppen. Kom precis in efter en sväng med hundarna och har precis tänt en brasa. Sen vankas det Pizza till middag. Längtar. Har ingen ork, känner hur en dunderförkylning är på väg..

Onsdag

Vaknade av mig själv 8 i morse!(?) Passa på att ringa min handläggare och fråga om jag få stämpla samtidigt som jag pluggar Matte B. Jag fick grönt. Wiie. Börjar den 28 November. Sedan var det bara vänta in Sotarn som skulle komma och besikta kaminen. Den fick godkänt så nu kan vi elda så mycket vi vill!! Sedan bar det av mot Fällfors. Tog ut Bajen och hade Tosca på släp. Doris fick ligga kvar och snarka i bilen för hon är livrädd för hästar. Blev en timme ute i skogen. Han var pigg som sjutton men blev en lugn sväng eftersom det var isigt i marken. Bajens täcke såg hemskt ut, han har vältrat sig i lera. Han får skylla sig själv, får stå där och skämmas med smutsigt täcke :P Efter att ha borstat upp båda pållarna ordentligt fick dom mat och vatten och vi begav oss till Byske. Lyckades leta rätt på 2 hjälmar, 3 ridspön, vinterridskor och en hel påse med borstar, skrapor, svampar och massa andra tillbehör. Vilken lycka :P Sen blev det en promenad i kylan med Lisa Strimpan, Doris och Tosca. Nu har man tryckt palt och slagit sig ner på soffan. Blir en promenad till nu sen ska jag bara sitta här tills det är dags för sängen!

RSS 2.0