Måndag (igen?)

Inte så stor koll på dagarna nuförtiden. Kom hem från Tjapps igår efter en underbar helg av snö och skoterkörning. Nejnej inte illa. Nu längtar jag efter att åka snowboard, vi körde förbi vallsberget på hemvägen eftersom vi skulle till Jävre och där var snökanonerna i full gång. Får hoppas på att det snöar här snart. Är less på regn och åter regn. Men som tur är så blir det att fira i Tjapps iår och där finns snö i massor, som tur är!
-
Klockan är precis nu när jag tittar 14:27 och det är mörkt ute, vilken tragedi!
Vill man  vara ute när det ärljust är det bäst att stiga upp i tid. Nä nu ska jag ut, fårse om Johanna skulle hänga på. Vi hörs!





trettionde november nollåtta - trettionde november nollnio
- jag älskar dig lika mycket som då, tack för ett underbart år med dig!

Torsdag

Det första jag gjorde i morse var att dra på Af och sitta i en timmes UGA- möte. Det var ganska tröttsamt men nu börja jag ju få bidrag iaf så det känns bra det. Sedan när jag kom hem gick jag och Johanna ut på en liten promenad i skogen. Det var mysigt och det var ett tag sen jag umgicks med den mysiga typen. Blir kanske att gå ut i morgon också. Till helgen kommer Farmor, farfar, Janne och Kristyna och hälsar på. Så vi blir massa folk och 4 hundar. Jonna fyller år, men jag vette sjutton om jag ska köpa en present till henne. Hon förtjänar det inte som använder alla mina saker jämt! Men däremot så är det snart juklapstajm. Men det få bli när jag får pengar. Vill inte länsa från sparkontot.
-
Kanske simning ikväll?
Får se om Linda orkar.. Det kändes faktiskt lite jobbigt. Men jag har ju som tvingat mig själv att simma 3 ggr i veckan. Får se hur det blir med den saken. Nä dags att dra, får huvudvärk av att sitta här för länge..

Tjoho!



Min mysrumpa, Sommaren 09




Onsdag och drömmar

Drömde en märklig dröm i natt, att jag skulle resa till Ryssland?!?! Ryssland av alla ställen, där ser man.
Steg upp 9 i morse och gjorde mig en ordentlig frukost som bestod av två hårdbröd med skinka, ost och tomat, ett glas apelsinjuice, löskokt ägg och en clementin. Kvicknade till ganska snabbt. Gick sedan en promenad med Linda i ungefär 1 och en halv timme.

Åt nyss ost och skinksallad. Det satt fint. Funderar på att städa huset. Bllir så stressad när det är stökigt och det ligger smulor på köksbänken. Blir så äcklad av alla bakterier. Jag funderade i morse på hur många bakterier det måste vara på tv- dosan. Usch och fy. Så ska man egentligen inte tänka, men jag kunde inte låta bli. Tänk er då på tangentbordet, på spisplattorna, i micron, på disktrasan. Huvva fick en återblick från Rent Hus. Tror det var det programmet som fick en att inse ordentligt vars alla bakterier lagrar sig. Men snart får jag död på dom banditerna.
Rätt åt dom, dom är styggingar.. Hehe









Vinter och snowboard på Vallsberget!

Frågestund

Svar: Han bytte in sin bil, la en summa mellan och köpte skotern, har inte skrivit att det är min för jag har en egen vilket du så väl vet. Bilen har jag erbjudit mig att köpa halva men får inte för han tycker jag ska spara och säger att vi ändå har den tillsmammans. Får jag jobb ska vi kanske köpa en till. nöjd nu? förstår inte varför du ens vill veta med tanken på att vi inte ens pratar med varandra. Men visst nu har du lite nyheter att tala om så varsågod.

Idag har jag jobbat med morfar en stund. Han har köpt en ny företagsbil så han behölvde hjälp att lasta ur massa varor ur gamla bilen. Sen har jag varit på arbetsförmedlingen angående eventuell inskrivning i UGA (ungdomsgarantin). Ska på möte nästa vecka. Träffade Linda som kommit hem från utlandet. Hon var en himla härlig brunfärg och lite avis blev jag ändå. Vi tog en lunch på Max innan vi for hem och sedan promenerade bort lunchen i ca 1 timme och 30 min. Tråkigt bara att vädret är skit. Hade varit mysigt med lite knarr under skorna. Hoppas att snön kommer snart.. Den kan inte vara långt borta, men man blir ju lite orolig när man tittat på termometern och det är plusgrader ute, nej fy ändå.. Stygga moder natur!

Men förhoppningsvis får vi nog en vinter ändå. Tur jag och Johan kommer ha skotrarna uppe i Tjapps. För dit brukar snön komma även om det inte ser så ljust ut just nu. Men det är nog bara vänta lite till, så borde jag få se flingorna täcka marken. Nä nu ska jag återgå till Tv- tittandet och vänta på attJohan ska hämta upp mig efter han slutat jobba.

Hejdå!

Tisdag

Mycket har hänt, blå bilen är borta och ni ser oss numera körandes i en röd opel omega. Eller varför inte på en polaris switchback FST. Den är också en av nyheterna numera. Idag har jag inte gjort så mycket. Jag måste snart ta mig i kragen och skriva ett ordentligt cv. Har inte orkat, men nu sjutton får det vara nog. Är less less less....
I morgon är det arbetsförmedlingen som väntar. Jag gruvar mig för det är ingen trevlig sysselsättning. Men ska fara in tidigt så att jag får göra bort det på en gång. Har ställt väckarn på halv 8. Men jag kommer nog vara död sill.
-
Fet fight med syrran idag, hon är verkligen inte i någon rolig ålder och det får mig bara att känna piss inför att komma hem. Man har varit hemifrån i en vecka sen kommer man hem och helvetet brakar lös... huvvaligen.
Nä nu ska jag gå och ladda energi till i morgon. Det kan behövas!
Hejs

RSS 2.0