Sjöbodan

Hade en ypperlig kväll igår som började med tacos, aktiviteter på skeppet och sen Sjöbodan tillsammans med massa trevligt folk! Tack tack för det! Idag mår jag väl sådär men var duktig och for ut och sprang 6km i morse sen även en timmes promenad med Ingrid. Vilket jag nu förstört med lite bakispizza. Ikväll blir det en lugn kväll framför tv:n. Robin och Mican kommer nog lite senare och väljer ut en kattunge som dom får hämta hem runt midsommar. Blir nog en tidig kväll eftersom jag nog ska jobba halvdag i morgon. Sen blir det valborgsmässofirande för hela slanten. Kul! =)

Tisdag

Jag längat tills kattungarna kommer!

Nisse 50 år!

Helgen har varit underbar och pappas 50-års fest var helt klockren! Han fick superfina presenter. En bärbar dator, platt tv, superunderställ, en rockkonsert i Luleå med övernattning på hotell och 8000 kr i euro till resan i höst var några av presenterna han fick. Aktiviteter dagen lång med middag och fest på kvällen med underhållning och badtunna. Längesen jag skratta så mycket faktiskt! =)

 säkert

Lägger upp en härlig bild från helgen! =)

Påsk

Påsken har varit helt underbar! Världens bästa väder och världens bästa folk! Lite har det hänt också, Åsa och Totte fick åka hem tidigare pågrund av att de hade haft inbrott hemma i Byske i huset. Dessutom har allas käre gamle Ingvar Åström,92 år som alltid funnits och varit byns kändaste namn och vår släkting, somnade in Måndag morgon här i byn på sitt hemställe där han var tillsammans med sina barn under påsken. När ambulansen kom hade han somnat in.. Känns helt overkligt. Har inte fattat det än, att han verkligen är borta. Där vi alltid varit och att det är så självklart att hälsa på Ingvar och Sonja. Men nu är det inte så mer. Nu får nästa generation ta över. Fredag kom han med permobilen på pubkvällen, Måndag somnade han in. Tänk vad fort ett liv kan vara över. Kommer alltid minnas dig som den du alltid varit, att du fått varit dom vanligt ända in i döden. Sluppit alla sjukdomar och varit helt klar i huvudet. Vi är alla så glada att du fick somna in i Tjapps, där du vill vara. Vi vet du inte trivdes i Arvidsjaur på Ringelsta.


RSS 2.0