Hurv

heliga gud så jäkla kallt de är ute nu alltså!
Jag höll på dö av att stå ute nyss, nu väntar jag bara på snööööööööön, wieee



Kom snö kom, vill fram med min älskling!


trött

Himla rolig helg faktiskt, i Fredags så satt jag barnvakt med Lisa, var riktigt mysigt.
Lördag så var jag med Johanna och vi satt och chilldrack lite hemma hos dom, sen så for vi till Peter och senare till Båtvik, himla roligt.. Jag och Johanna tappade inte bort varandra en endaste gång =) När vi skulle gå hem från Peter ca 06.00 på Morgonen så snodde Johanna en fimpkruka från bianco hon skulle ge till jonte, hahaha hon har ju nåt problem, men rolig är hon och de gillar vi :)
Sedan söndag då, kom mina flickor Jossan, Jennifer,Jenny,Sandra,Frida och Amanda till strandvillan där jag gjort middag och efterrätt.. Riktigt mysigt var det!!
Efter ett stund med singstar så for Frida och Amanda hem..
Sen kom Thim, Hood,Piggis och Stefan förbi en sväng. Efter det tänkte vi sova, men näe så banka de till nere på ett av fönstren, Jenny,Jennifer och Sandra börja gallskrika och självklart blev de jag som fick undersöka saken för att ingen annan vågade.. Efter ytterligare några knackningar så bestämde vi oss alla för att gå ner och ut genom dörren, jag hann bara öpnna så stod Thim där och skrämde livet ur mig i dörröppningen.. Sen ser vi även Hood stå där med sitt flin. haha.. De kom in och var sociala med oss, sen bestämde vi oss för att fara till Piteå, vilket vi gjorde och köpte korv, men trångt i bilen var det kan jag lova. Sen kom vi tillbaka till Byske igen och då vart det vattenkrig på hög nivå.. strax efter 4 på natten for hood och thim hem, och vi tänkte sova, vilket inte gick så bra, eller jag och sandra somna och fick en häftig väckning av en flaska vatten i ansiktet och i hela sängen.. Även Sandra, hon blev arg och gick ner i rummet nere och smällde igen dörren som satan... Jag skrattade mest, men när jag somnade även en gång och vaknade upp av vatten fulla sängen, då kan jag erkänna att jag blev arg på riktigt, då var klockan alltså 6 på morgon, och vi skulle upp till skolan klockan 8.. Menmen, vi fick oss upp i alla fall, men jag bkan ju inte påpeka att jag är speciellt pigg av mig idag.. Känns i princip som jag stigit upp ur graven eller något liknande...
nänä, nu ska jag dra mig, tack för en toppenhelg mina älskisar
pusspuss


Lördag.

Siter här med Johanna kaffepanna och dricker öl och spelar gh, riktigt mysipys.. Vad som händer sen är dock en gåta, men det ordnar sig nog.. idag har vi varit ut med hundarna och jag har sen städat mitt rum, de blev helt otroligt fint, har inte haft så välstädat på hur länge som helst, så det är riktigt trevligt att gå in dit nu =)

Nä nus ka jag gå och vara social med johanna, men vi hörs senare
puss och kraam


?!

Så nu har jag tydligen börjat knarka också?!

jävla föräldrar!!!!

idag.

Min sista teorilektion, vi hade gruppprov, gick ändå skapligt bra för jag och Jennifer och 2 andra, bättre än vad jag trodde de skulle gå, slapp då iaf hamna med grisnäsan. hahahahah ;D
Nu ska jag boka garagelektion sen halken, så då ser vi ju hur de går. Sen efter de så åkte jag med Tommy, LG och Lena hem.. Hann hem och hoppa in i duschen, när jag duschat och kliver ut från toan endast klädd i handduk(?!) står piggis ihallen, jag dyker in på toan igen och klär mig, sen när jag kommer ut igen ser jag att även Thim och Hood sitter vid bordet och pratar med mamma om allt mellan himmel och jord..De var de ett oförvarnande besök.. Sen for vi ut en sväng, sen har de inte hänt så mkt annat ikväll.

nä nu ska jag lägga igen årorna, gonatt

måndag

Nu sitter jag här hos Jonte coh Johanna och har just sett andra avenyn , de var bra..
I morgon ska jag till Jossan och plugga körkortsteori sen sova där =)
de blir nog myspys tror jag :)
-
Vi har snart äntligen fått ordning i vårt hus, golvet är alldeles strax klart, känns helbra =)
nu sitter vi och ser outsiders där dom springer omkring spritt nakna, man kan ju undra avd det finns för folk alltmest runt omkring, aja nu ska jag vara social med Johanna kaffepanna =)
 vi syns puss&kram

slänger in en liten fin bild på Johanna och Jag för några veckor sen =)

sweet



Älskar dig Frida!

Skolan

Är så less så less.
Bara måndag än men jag är redan dödsless och vill bara härifrån snarast möjligt..
har en hel jävla körkortsbok att läsa igenom...
Men men finns inte så mycket att göra åt saken i nuläget.
vad händer ikväll?


asusual

Hemma igen efter en helt vanlig kväll i Byske, bestående av Ingenting!
Jag blir så less, varför kan ingenting hända och varför finns det ingenting att hitta på överhuvudtaget, crazy man!

Hoppas att helgen blir av till nåt kul iallafall, helgerna brukar ju vara lite ballare ...
Nä nu ska jag dra mig till kojs, vi hörs, puss=)

Lördag

Mår toppen bra efter en perfekt fylla igår, en till troligtvis ikväll, har massa godricka från finland nu :)
Ska fira Amanda ikväll, hon fyller 18 år idag! congratz!!!!
snart min tur också!!
--------------------------------------------------------------------------------

               Något jag saknar
                vet inte vad det är
svaret kommer nog så småningom...

.

Tack alla för en underbar gårkväll, jag älskar mina vänner mest av allt!




Torsdag

Tillbaka på skolan nu igen efter en natt med klassen i Näset på ledarutbildningsläger.. Helt okej faktiskt, somnade rätt tidigt igår , Jennifer, Jossan, Sandra och Linn hade till och med varit busiga och stoppat mina fingrar i ljummet vatten medan jag sov.. Men till deras besvikelse hade jag inte kissat ner mig!

Nu sitter jag och Amanda här vid varsin dator och väntar på att mammas möte ska sluta så att hon kan komma och hämta oss så jag får fara hem och duscha och vila.. Ser jag verkligen framemot.

Ikväll har jag ingen aning om vad som händer, nåt blir det säkert , om inte så får jag väl lägga mig i tid oich vila upp mig ordentligt eller så varför inte läsa lite körkortsteori...

Nä nu ska jag dra mig, vi hörs och ses, puss


RSS 2.0