Mitt nya jobb

Alla 3 verkar helt okej så det känns ändå bra.. Är ledig i morgon och väldigt nervös inför Fredag(midsommarafton) då jag ska jobba själv från 19.00-23.30.. Känns som kassan kommer krångla, är inte direkt van vid sånadär nya kassor som bara är en dator med touch skärm.. Lär väl ringa i panik till receptionen eller något.. haha.. Kommer kännas skönt när den dagen är över. Då klarar jag allt!!

I morgon bär det av in till stan med Grislisa, ska bli kul träffa min kära vän.. (som jag förvisso träffat varenda dag sen april men ändå) Känns tomt utan den där studsande lilla svarthåriga typen.. Sen blir det Lanternan med Johan, Jimmy och Ambjörn.. Måste passa på att göra något kul när man är ledig..
Dock fick vi räkningen på badrummet idag.. Alltså blir man arg eller vad blir man! Vi fick vänta ett jävla halvår på att det skulle bli klart och dom har slarvat som satan så skruvskallarna sticker upp under golvmattan. Sen ska dom ha 40.000 spänn?? DET KAN DOM FETGLÖMMA! Aldrig jag betalar det.. Fan heller.........


Home sweet home

Hemma från Arjeplog, helgen har varit bra. Skönt med 5 dagars semester, men åter till jobbet på Tisdag! Skönt att vara hemma i morgon så jag kan gruva mig lite extra. Blir det fint ska jag sola blir det dåligt ska jag torka fönster.. Så hoppas på sol. Funderar på plantera litegrann också.. Får se hur det blir med det. Ska fara och köpa lite plantor tror jag minsann! :) Gillar blommor.. Ska gräva rabatt också i veckan om jag hinner.. Plantera lite perenner osv. Just nu är det så kalt och tråkigt, behövs fääärg!
-
Tänk om du kunde sluta bry dig uti vad alla andra gör och sluta låtsas vara bäst på allting, ta åt dig och lär dig av andra med mer erfarenhet nän dig ist. Sköt dig själv och skit i andra! DU GÖR MIG GALEN......... Besserwisser.


RSS 2.0