motståndskraft

Känner mig bara så tom på ord, vet inte vad jag ska säga.. Jag känner vars jag vill ha mitt liv, det finns här och så småningom kommer det bli så.. Jag vill inte ha några problem, om bara allting kunde flyta på. men livet är inte så enkelt. Det finns så mycket saker som man skulle vilja ha svar på, det finns lögner, svek, anklagelser och saker som är så fruktansvärt fel! Men något man inte kan ändra på är sanningen. Den man håller sig till men som ändå någon har svårt att tro på. Men något mer än så kan man inte göra. En anklagelse som man inte har en aning om vem det handlar om, jag kan inte sätta fingret på vem, finns inte i min fantasi vem denna ¨någon¨ skulle vara. Men alla har rätt att uttrycka sina åsikter, det respekteras. Man ska respektera andra och framförallt sig själv.

Måndag

Jobbet ringde idag och sa att jag får jobba fredag om jag vill och så blir det. Blir ändå bara 5 timmar.. Idag har jag inte gjort så mkt, Vaknade 12(!!!)... Så det betyder att jag förstört hela min rutin, beror på att jag envist skulle på efterfest i lördags och att det slutade med att vi var hemma halv 4.. jaja vad ska man göra. Fick mig ut på en promenad med Linda iaf och blir nog simning i morgon klockan 07.00! Har nyss fetat i mig en macka med köttbullar och rödbetssallad och även en kaka. Inte bra! Men man blir hungrig på kvällen tyvärr, iaf jag. Nä nu ska jag och Johan fortsätta titta på luftvärmepumpar. Det är nog viktigare
än detta egentligen.. Då säger vi så då, heys.






Onsdag

Nu när vi fått besked är det bara bestämma sig och börja spara pengar, börjar bra med tanke på att jag bränner 2000 idag på glasögon. Men gud så glad jag är! Ska ta Johanna med mig till stan nu och hämta ut mina glajjor sen gå en sväng på stan, så dags att dra!

Hej då.

Onsdag

jag har fått jobb och ska dit i morrn, gaah jag vet inte ens vart jag ska och vart de är :O
wihey

RSS 2.0