Unk

Kom tillbaka från din semester eller vars du nu är, för här är du inte!!
-
Fredag,Fredag. Ja det är i dag det och vad ska man säga om det? ännu en dryg arbetslös dag.
Var till Burvik i morse och hämtade syrran, sen for jag ut en lång sväng med hundarna, härligt!
Frida kom också förbi en sväng, klippte henne och pratade. Det var trevligt, längesedan man var med henne. Blir ju snart Sthlm för den damen. Har sökt jobb idag, då är det bara hoppas hoppas att det blir ett JA!
Skulle behövas, för jag vill inte bo kvar här, vill bort och börja mitt nya liv. Det blir spännande att se vad lilla Nina ska hitta på, något lär det bli iallafall, för hon kan förvånas och filuras. det ni! Nä nu ska hon också passa på att hitta på något annat än att sitta här och häcka.



Ha ett bra liv tjohejpådej!!!!!!


Måndag

Sitter hemma hos Johan och har varit här sen igår, Jobbigt att vara arbetslös, dagarna går så fruktansvärt sakta. Har varit ute på nätet och sökt jobb idag, hoppas jag får något napp snart. Ikväll blir det nog att ta det lugnt tillsammans med älsklingen, är fortfarande lite sliten av en vecka i Tjapps. Till veckan har jag lite att göra i alla fall. Farmor och farfar kommer att lämna Tikki med mig nu när jag är hemma så då har jag tid att gå utn ordentligt med hundarna...
På onsdag är det dags för arbetsförmedlingen igen på möte, får se hur det går. Känner mig inte direkt peppad om jag ska vara ärlig.. Menmen, nu ska jag börja göra mig i ordning för att dra hem, hooj!

RSS 2.0