danföredanföredanföredopparedan

Nu eftersom jag varit magsjuk.. Känner jag återigen hunger. Det ska vi fira med Blodpudding!!!! Gillagilla

Du kan allt få mig att le

hm. Slut ström i telefonen i ca 30 min.
stoppar i laddaren och startar. 5 missade samtal från Lisa + ett sms där det står: - Ring mig Skithög!!!! Snacka om i behov av sällskap :P hahahaha

Måndag

Idag har jag, Doris och Strimma hälsat på hos mia och vovvarna i Fällfors, var riktigt trevligt! Sen kom det massa snö och då blev allting jättetrevligt. Käkade god lunch på fältet och gick sedan och promenerade med hundarna i snön så de fick springa av sig ordentligt. Nu är jag hemma, käkat blodpudding till middag och sen ska vi börja inreda uppe i hallen. Kommer bli superduper fint!





Arma Torsdag

Har haft arbetsintevju idag, kändes väldigt bra och han ska ringa mig nästa vecka, så hoppas hoppas!! =)  Hämtade upp Jimmy senare som hade varit och handlat lite kattsaker, och lämnat Ambjörns bil på verkstan. Det var en katt som gått ensam hela sommarn i Jävrebodarna och fösökt komma in hos folk.. Som han lovat ska få flytta hem till honom. Sen ringer Mia till mig.
-Vill du ha en till katt?!?! Även i Fällfors verkar man få nys om sådant som händer i Jävrebodarna, kanske inte så konstigt eftersom det var Mickes brorsas fru som Mia pratat med och Jimmy och Micke är ju kompisar.
Visade sig vara samma, men nu har den fått sig ett hem.. Skönt =) Nu ska jag laga middag, sen är det möbelbygge som gäller! chaoo

RSS 2.0