Jag är sjukt nöjd!



Sen tänker ni bort med fullampan och dit med en kristallkrona.

Lisa ska få en rottis i julklapp

Åker och köper ett nytt köksbord! Maffigt kommer det bli! Ekbord med 8 skinnstolar! Vi håller dessutom på att flytta vardagsrummet, temat är turkost! Bilder kommer.

Bingolotto

Johan, pappa och farfar har varit duktiga och röjt i skogen så nu har vi ved för vintern, hjälpte dom en stund och körde några lass med traktorn. Sen fattade jag pärugräven och nu är alla potäter upptagna, känns skönt som tusan!  Vilken underbar dag! Vi åt frukost nere i Kreppijaur i morse, var jätte varmt.. Sen är det ingenting som klår varm choklad och ostmackor ute i det fria.
-
Nu är jag hemma, jag och Anneli har varit och plockat lingon pch blåbär sen fiskade vi litegrann, Men det nappade inte tyvärr. For hem till Johans föräldrar, kokade lingonsylt och bakade blåbärsrutor..  Så nu är jag åter hemma och är nöjd med dagen. Och helgen som varit superbra, som den alltid är i Tjapps. NU blir det häcka framför tv:n en stund sen blir det lite kvällsmotion! :) Sova sen, jobb i morgon!!

Man ska inte äta på kvällen

Nej det ska man inte, men hur kan man motstå det när jag dum som jag var plockat fram luftorkad skinka, mozzarella, färsk basilika med överringlad olivolja... Hatar verkligen mig själv ibland....

Du er en kempe

Har träningsvärk så in i helsicke sen jag var och red i Fredags.. Ajaj! Från magen ända ner till vaderna. Känns verkligen att det var många år sen jag red. Men det vare värt!

Igår blev det impulsfest som jag och Lisa kom på, blev för det första middag på Tatung, sen förfest hos Mia och Kalle sen utgång på Allstar! Det var riktigt kul faktiskt. Så just precis nu sådär på bakisdagen har vi avnjutit en godmiddag som jag lagat, Entrecôte med rotfruktsgratäng, hariconwerts, ungsbakade tomater med västerbottensost, vitlöksbröd och grillsås. Det satt gode fint! och inte nog med det, klockan 21,00 ska vi på bio och se Jägarna 2 med Johans syskon och respektive. Kul kul kul!

Avslutar sedan med bilder från i Fredags












Liten Nina, stor häst.

RSS 2.0