Glömde ju bort för klån






Följde med älskade Mia på travet i Onsdags som hjälpreda, Bajen var superfin!! Kul att få se han spinga, duktige gosse. Han fick väldigt bra kommentarer från Mias tränare så det var ju super. Så nu blir det hårdträning innan provlopp!! På väg hem så böev det en runda på krysset, Doris fick pommes och Bajen salad och jag och Mia var glada över mat. Ja vi älskar mat!







Lite osnygga bilder men jag var inte så snabb med att trycka på knappen!! ;)


Simsalabim

Bokade nyss en weekend till Barcelona!! Så den 7/10 lyfter planet från Falmark mot Le`Espania. Superduper!

Den enda som inte spelade fotboll

Nu är jag äntligen ledig, kännes wunderful.. Är inte van jobba 5 dagar i sträck känner jag, men jag vänjer mig snart. Simmade på jobbet idag och gick sedan en långprommis med Lisa och hundarna och har nu på kvällen även avverkat en promenad med Anneli. I morgon har jag hört det ska bli finväder och då ska jag och Anneli till stan och handla sen blir det nog bara mysa i solen. Ska enbart njuta!!! På Onsdag blir det nog följa Mia på travet och assistera henne, blir kul att få se Bajen springa! Riktigt kul. Nu ska jag fortsätta se Under Solen och störa mig på pojkspolingen Jönsson. Vilket svin.... Hejdårå

Ös i backen

Ja nog ska det då ösregna båda dagarna man är ledig... Så glad man blir! Dagen har då i varja fall spenderats i Fällfors. Egentligen skulle vi rida men vädret var inte så inbjudande, så det vart mat på fältet och massa bus med alla vovvar!

Nu är jag hemma och ska försöka få med mig Johan ut på promenad i regnet, vår hund springer fram å tillbaka fram och tillbaka så jag håller då på bli gaaaln.. Är nog bäst hon får sig en motionsrunda om hon ska klara av att vara själv hela dagen i morgon. Sedan är det bara krypa ner till kojs, klockan ringer 06.00 i morgon. Wiii, int.



3 av de 5 kompisarna!

Skog och mark

Kungahuset får tillökning.. Vilket jag tydligen redan trodde hade hänt eftersom det skreks ut i tidningarna direkt efter bröllopet. Inte för att jag bryr mig heller för den delen för jag känner ingenting för kungen och drottningen. Tjänar massvis med slantar av att bara finnas till.. Jag vill också ha en massa slantar, fast inte bo i ett kungahus.
-
Virken hurvens dag det varit idag, men jag och Doris har ändå varit ute och spatserat med Java och Anneli i regnet. Käkat lite blåbär efter stigen som man verkligen inte kan låta bli att plocka när de står där så blå och fina. Himmelskt goda var dom också. Ska ta hinken med mig och plocka när det torkat upp lite.. Då ska jag baka lite blåbärsmuffins och annat mumsigt. Hallonen är redan i frysen, redo att användas. Tänk vilken tur vi har att vi får vandra i skogarna som vi vill, tälta, plocka bär och svamp.. Tacka vettja allemansrätten. Nu har blåbärna bytts ut mot polkagrisar(lite onyttigare tyvärr) istället.. Blir snart krypa ner till kojs och stiga upp i tid i morgon.. Då ska jag coh Doris hälsa på Mia och alla djuren. Kommer garanterat bli trevligt!! :)


Vilja gå sin väg utan att lyssna på andra.

Sitter här med en röd snorig näsa och öron som spökar. Om man bara kunde operera bort dom och aldrig mer drabbas av lock i öronen eller snuvig näsa så kan jag lova att jag icket skulle tveka. Men nu är det som det är så inte mycket att göra åt det.. Började om i Byske idag efter sommaren på PiteHavsbad. Blandade känslor men känns ändå bra.. Blev väldigt trött dock, längesen jag jobbade dom tiderna.. Men det kommer bli bra nu för jag är trött nu, så ska göra en tidig kväll . Gonatt!



Jag har en mysig katt i mitt knä

Nu är det slutsölat, nu börjar återigen träningen på fullt allvar. Mitt mål är storlek 36 till att börja med.. Har gått från 40 ner till 38 nu. Dvs. Ca 6 kilo och 1 dm runt magen. Då har jag ätit som vanligt men motionerat mer än en timme om dagen.
-
Gick runt byn i morse, Hängt med Lisa på stan idag och köpt lite smycken och annat fint, efter att ha kommit mig hem och gjort bort disken så landade jag precis i soffan och ska se lite tv innan det blir mer motion innan jag börjar mitt näst sista kvällspass.

Hemskt med läkande tält

Nomesele beställd och dyker upp i brevlådan om ca. 2 veckor! Så nu blir det dragträning i vinter.. Perfekt sätt att bygga muskler. Vi ska börja lite smått redan nu i höst med att dra däck.
-
Haft en underbar vecka i Tjapps och Rebnies. Dock började det regna så vi hann bara fiska en dag men det nappade bra så vi fick ändå ihop en stor hink med röding och öring. Plockade även ungefär 1 liter hjortron och har varit på 90 års kalas med hela tjocka släkten med smörgåstårta och massa god dryck! Nu blir det lunch sen en motionsrunda för att senare åka iväg på jobbet.

RSS 2.0