Onsdag

Har pecis diskat och bäddat rent i sängen. Var välbehövligt, för när Johan var sjuk hade han svettats så in i nordens så att det var då rent äckligt. Ska nog klä mig och ta ut hunden en sväng, är sjukt kallt. Men det finns bara dåliga kläder. Blir nog ingen lång sväng, men lillan är så duktig och kan gå utan koppel. Hon har lärt sig gå på vänster sida och att inte springa fram till folk. Det är roligt när träningen ger resultat.

Blir leta fram någon form av nyårs kläder sedan, det är något som är säkert!! Tänker inte stå på fredag och välja ut någonting i sista sekunden.. Bilder kommer sen!! Hejjjs

jul,jul, strålande jul

Tackar så gott julen för sällskapet och klapparna. Är mycket nöjd!
Just nu sitter jag och funderar om jag ska orka mig ut en sväng. Det är trots allt bara - 8 grader. Nä det blir nog så, Nu! Inte skjuta upp det!! HEJDÅRÅ


Vinter i Kåbdalis!

sjuk

Sitter och snorar och tittar på it´s me or the dog. Förstår verkligen inte hur vissa hundar kan vara så där ur spår. Förstår inte hur ägarna kan få det att gå så långt, jag skulle ju vara gudförbannad på hunden alltså och ingen verkar motionera dem. Hela hundens psyke kan ju bli helt förändrat av rätt motion. När man börjar vara rädd för sin hund är ju något allvarligt fel. Dock är ju jag så att jag gillar inte ouppfostrade hundar. Tycker det är obehagligt när dom skäller, hoppar och gläfsar. Hade inte tänkt skaffa en till hund från början eftersom det krävs mycket tid och arbete. Men det är jobbigt vara utan när man haft hund i många år. Doris är rätt kul att jobba med, hon är väldigt smart men ganska svår. För är envis som en åsna. Men hon gick lös vänsterfot idag runt i byn utan att springa fram till folk och det var framsteg. Hon är ju ändå bara 5 månader. Men hon är en jävel på spåra, och fort går det. Nu längtar jag bara tills hon blir 1 år och kroppen är färdigutvecklad. Då blir det köpa en Nomesele så hon kan börja dra!

Måndag

Hemkommen från en härlig helg i Tjapps. Dock värre att en brakförkylning håller på att bryta ut. Mår som en död råtta. Måste försöka slänga i mig någon typ av lunch sen måste jag ut med Doris en sväng och fara förbi och släppa in Anki. Kommer nog inte orka någon vidare lång sväng idag. Det är ju trots allt bättre att vila upp sig om man vill bli frisk. 

 

Skoooter!

En sommarbild




Home, sweet Home!

memories

Dags för sängen. Denna kväll har spenderats med Jossan och Jenny. Toppen trevligt att prata gamla minnen! Kom hem och fick en glad överraskning att mattläggarn spacklat hela badrummet. Så nu är det ju inte allt för långt kvar. I morgon blir det att ta det lugnt, ägna lite tid åt Doris och gå en ordentlig promenad. Det är hon värd. Nä som sagt, dags för sängen! Gonatt.








Miss you babe!!!!


ensam och ledsen

Jaha nu har Johan farit till Sälen och man är lämnad ensam. Känns riktigt jävla tråkigt alltså. Men får hoppas att veckan går snabbt. Huxflux är han hemma med mig igen.

I love you


Odensdag

Känns bättre idag. Även om jag inte gjort något speciellt. Men helt klart bättre. Lite trist sådär på kvällskvisten att älsklingen inte kom hem förrän runt halv 9. Men får mysa med honom innan vi lägger oss ist. Blir nog upp skapligt tidigt i morgon också. Sedan bär det av till Bredviksberget med Tompa och tippa skräp ännu en gång. Aja, dags att sluta. Seya

hopplöst

Kom nyss in från en timmes promenad. Ingen bra dag idag. Jättedeppig. Tårarna rann mest hela tiden. Känner mig så värdelös och känner inte att någonting är roligt längre. Tänker mig runt på platser överallt som får mig att tänka på det förflutna. Alla lyckliga dagar i mitt liv. Tårarna rinner bara ännu mer. Känner mig helt kluven. Vet inte någonting längre, känner ingenting längre. Det jag känner nu som lockar mest är bara att typ fara ut i skogen, tända en brasa och bara sitta där och njuta av omgivningen. Slippa tänka på allt som känns jobbigt och bara vara. Det är där jag trivs som bäst. Skulle kunna bo i en stuga ute i skogen och äta mat över öppen eld hela vintern utan att behöva tänka på något annat. Jag kan inte svara på varför jag känner som jag gör, det kan nog ingen.

Soffpotatoes

Lite slitna idag efter party igår. Fick dock snefylla när vi kom hem som gången innan. Börjar nog närma sig en vit helg tror jag.  Idag vet jag inte riktigt vad som händer. Ska nog snart ut i snön med Doran. Känner jag kan behöva lite frisk luft.


Lördag den 22 November 2008

Då sa jag tillslut ja efter att du tjatat om att vi skulle hitta på något tillsammans. Mitt första intryck av dig gällande midsommar 2008 var inte det bästa och hade vägrat att prata med dig sen dess. När du skickat sms svarade jag elaka svar tillbaka. När du skrev till mig på msn så var jag väldigt osocial. Ville inte alls ha något med dig att göra. Men den här Lördagen så bestämde jag mig ändå för att ge dig en chans. Kvällen var supertrevlig! Vi var ute pch gick, såg film och pratade om allt mellan himmel och jord. Sedan berättade du att du lovat hämta din syster i Boden på en fest. Du frågade om jag ville följa och göra dig sällskap. Den bilresan var jättemysig och det pirrade i magen hela vägen. Lite pinsamt vare ju trots allt att träffa din syster och hennes pojkvän sådär raskt inpå. Men jag överlevde.

När vi kom hem så släppte du av mig i Byske innan vi kramades och du for hem till ditt. Efter den dagen var jag övertygad om att du var en bra människa. Vi fortsatte träffas. Jag sårade en person jag tycker väldigt mycket om. Fick ta fruktansvärt mycket skit för det, men som jag också förtjänade. Visste inte riktigt fortfarande hur jag kände. Vi träffades mer och mer regelbundet, känslor börjar komma. Du sa så oerhört fina saker. Saker som jag alltid kommer att minnas. Den 30 November 2008- Dagen då du sa Jag älskar dig och vi bestämde att tillhöra varandra.

30 November 2010- Nu är vi sambos, bor i hus och firar 2 år tillsammans. Det finns nog ingen som lärt mig så otroligt mycket som du. Att du alltid ställer upp, stöttar och finns till. Vi har byggt upp många minnen och upplevelser tillsammans. Fler ska det bli! Älskar dig Johan ♥


RSS 2.0