En vanlig dag

Utan diverse händelser. Idag har jag bara varit hemma.. Har varit så jäkla kallt ute, men trots det fick jag och Doris oss ut i en timme. Var ganska härligt när man fått upp värmen. Börjar vara väldigt less på byggarna nu. Det tar ju fruktansvärt lång tid för dom att bli klara. Det börjar vara kallt att gå ut och pinka när det är typ -20 utomhus nu som det brukar vara på kvällarna nu vid den här tiden på året. Dom är ju här så jäkla sällan och bygger. Högst 2ggr/vecka. Då hinner det ju inte hända någonting!!!!!  EN FET TUMME NER FÖR DOM!

Söndag

Tänd ett ljus och låt det brinna! Första advent idag! Minns i Juli hur man tyckte det var en evighet till denna dag, men förstå så fruktansvärt fort tiden går. Snart är jag ju pensionär. Sitter nu och ser idol, hatar det egentligen. Men finns inget annat alls på tv. Har suttit och sett globen internationel horse show, Grand prix hoppning. Gud vad sugen man blir. Blir strax packa ihop hund och sambo och bege sig till Byske på julmarknad/skyltsöndag. Ska blir skitkul. Johan instämmer inte riktigt. Vi ses senare! Hejdå.


Fredag

Påväg till stan, svängde in mot haraholmen och passade på att söka jobb på Piteorterns Chark. Hoppas på det  bästa nu bara! Begav mig sedan till elkedjan och köpte en utomhusskarvsladd så jag kan tända mitt träd. Sen blev det kvantum, slänge ihop en sallad av deras fina salladsbord och nu sen 4 påsar senare är jag hemma.
Gud så skönt! Om ungefär 40 min ska jag och Johan tillbaka till stan och hämta våran badrumsinredning som kommit!! Wiiiiee

Onsdag

Har städat och stökat fram julen. Fint blev det.. NU äre bara vänta och längta. Jag gillar Julen, julklappar behöver jag inga. Men själva stämningen, gemenskapen och familjen gör det till det bästa. På fredag ska jag köpa kulor och glitter till granen, det är ju det roligaste. När det ska bli klädd och fin. Just nu står den här ute och fryser. Nä nu ska jag gå in till min älskling i vardagsrummet och pussa på han litegrann! För han är så gullig!


Jul

Funderar fanken på börja plocka fram mina julsaker. Är jätte peppad och kan knappt vänta!
Bara dags att storstäda nudå, lika bra sätta igång nu!

(L)

Jag har världens absolut bästa pojkvän!
- så enkelt är det.

Friday

I eftermiddag bär det av mot Tjapps! oh vad jag längtar! Dock har jag drömt om granar hela natten och att jag aldrig hittade någon. Gick ända från Byske till Jävre och letade en förbaskade gran utan resultat! Så det var lite trist. Ska strax ut och gå med Doris, det är superfint väder! Man får nog kanske klä sig ordentligt. Sen blir det packa klart det sista, laga en snabb middag, duscha sen fara. härligt!


Torsdag

Har just kommit hem från soptippen med Tommy, känns otroligt skönt att fått iväg allt skräp plus att det är gode jobbigt att lasta av allt och sortera, så det känns jävligt skönnt att det är bortgjort för denna gången. Nu ska jag sätta mig och se lite paradise hotel på datorn sedan blir det potatis, sidfläsk och löksås till middag. Muums!

Onsdag

Sitter nu och gruvar mig inför städningen och väntar. Har Lisa i linjen som tror hon e cool. Men det skiter jag i. Jag vill vara hennes vän trots hon är tönt. Började precis tänka på när vi råkade koka en korvring i micron sedan satt och doppa den i yougurt. Medans vi såg KRAMA MIG. Det var en underbart mysig kväll!! Eller den gången när vi åt kräm och du bet loss bitar ur korven, spotta ut den i krämen la i några ostskivor, rörde om och åt. Du förklarade dig med " det ska ju ändå röras om i magen sedan". Eller den gången vi såg Blairwitch prodject där jag, Sara och Linda satt och kika ut bakom täcket för att vi var så rädda och du låg på golvet och snarkade högt hela filmen. Det var tider. Saknar det!

Toalätt jag är mätt

Jävligt mätt av att ha proppat i mig massa pastasallad. Men gott vare!
Idag har det byggts ännu mer och nu är hela golvet och allt klart. Tror snart det är dags för dem att lägga våtrumsmatta och sätta tapet. Är fruktansvärt peppad! Det kommer bli så fräscht och fint med nytt golv, väggar och inredning. Nä nu ska jag inta soffläge framför tv:n med lyxfällan på 3an. Vi hörs!

Spark

Fick träffa Lisa i helgen, wiiiiiiiii.
Idag har jag och Dorro varit ute och sparkat, det gick skita snabbt! Vilken greyhound jag har!
Nu sitter jag och peppar helgen, vi ska på granjakt, Sedan ska vi hämta hem röda faran!!!!!! Snacka om att det blir körvgrillning varendaste helg framöver! I LIKE IT!



Äntligen

Nu har jag kommit på vad jag ska börja sysselsätta mig med!!!! Jag ska börja måla tavlor!!

På hemmaplan

Hemkommen från en superskön helg i Tjapps. Var väldigt välbehövligt. Har varit så fruktansvärt trött fast jag inte ens har gjort något speciellt. I morgon blir det att städa upp lite här hemma, vi orkade som inte riktigt städa just innan vi skulle fara. Nä nu ska jag ner på ica och handla. Dock vet varken jag eller älsklingen vad vi är sugna på till middag. Just nu känner jag för att äta upp hundsate som just tuggade på min datorsladd.. Bara tur för henne att det inte hann bli någon skada. Vi ses! Tjing  

Felix pastagratäng

Blir det nog till middag. Orkar inte avancera så mycket idag. Ska ändå äta middag ensam idag för Johan jobbar över. Idag har jag och Anni kört Skrotåke på bilriktnigen för att vänta på besked om Vrålåkes framtid. Den såg icket ljus ut. Sen körde vi Skruttsaaben utan vindrutetorkare på förarsidan. Toppen toppen vad älskvärt. Vi kom oss då till Sophie där vi hämtade käk från Subland, myste med Doggsen sen for jag, Doris och Skruttsaaben tillbaka till Jävre där Saaben ska gå igenom sin sista skönhetsbehandlig innan THE BIG DAY i morgon i Öjebyn på bilprovningen. Spännande. Nä nu ska jag fortsätta se lyxfällan och känna mig arbetslös och fattig. Hejdå!

Kylan kommer krypandes

Nu börjar jag vara ganska less på att sitta hemma om dagarna. Jag vill ha ett jobb!! Sökt jobb har jag också, så nu äre bara vänta på att någon ska höra av sig. Dock gör dom ju inte det alltid dom svinen! Sen har jag fått kompletteringar ännu en gång från jäkla a-kassan om att jag måste skicka in arbetsgivarintyg. Kan dom inte säga det sist när jag skickade in? Puckon! Har då iallafall arbetat hemma idag. Lastat på alla brädor på släpet som ska köras till soptippen. Då kom dessutom min granne och berättade att min nedrans löpande border varit och hälsat på dom förra veckan, det gjorde ju självklart inget för dom men han bad mig kolla om hon är på smällen. Men det tror jag inte hanns med, Johan hann se det och ropa hem dårarna. Annars blir det mammas och pappas problem, jag klagar inte!

Nu sitter jag på det problemet vad jag ska laga till middag. Har fantasi lika med noll och kommer garanterat sluta med något så ouppfinningsrikt som makaroner och korv. Jaja, får väl sätta mig och klura en liten stund så kanske jag kommer på något bättre. vi höörs!

 

Sätter in en fin bild på den fina blå! saknar

RSS 2.0